The Brand Fundament

Een stevig fundament dat
jouw merk onderscheidt

Een stevig fundament zorgt voor een sterke plek binnen je branche. Een merkpositionering sluit aan bij wie je van binnenuit bent. Een 100% match met wat je wilt uitstralen naar buiten toen. Alle elementen die zorgen voor een stevig fundament worden tijdens deze samenwerking aangestipt en verhelderd. Je bent al even onderweg en hebt een succesvol bedrijf. Het is alleen tijd om even terug naar de kern te gaan en je positionering weer helder te krijgen. Soms zie je gewoon door de bomen het bos niet meer. Met een objectieve en frisse blik kijken we naar je positionering en maken we een plan van aanpak.


Laten we jouw eigenheid vangen

In deze samenwerking bepalen we merkpositie die jij graag in wilt nemen met je bedrijf en bouwen we aan een stevig fundament van je merk. Wie ben je en waar sta je voor? Waarom kiest het publiek voor jou? En hoe ben je onderscheidend in je vakgebied?

We beginnen met een creatief strategische kickoff. Je vertelt me je persoonlijke ondernemersverhaal en toekomstvisie van je bedrijf. Mijn kracht is dat ik op basis van mijn ervaring snel de kern van je bedrijf weet te vangen. Aan de hand van mijn methodiek komen we tot de kern van jouw merk en krijg je weer helder waar je voor staat en welke richting je op wilt.

Hierna neem ik de tijd om een heldere positionering te bepalen. Ik verbind jouw ondernemersverhaal, identiteit, waarden en visie met elkaar en maak het tot een kloppend geheel. Dit leg ik vervolgens in beeld en woorden voor je vast in een stijlvolle brandjournal passend bij je identiteit.

Wil je jouw eigenheid meteen optimaal benutten en eenheid brengen in je merk? Dan help ik je bij het doorvertalen van je positionering in je gehele visuele communicatie. Stap voor stap laten we het tot leven komen in je branding, website, beeld en fysieke omgeving. Voor een passend totaalplaatje. Let’s go to the studio!


Wat het jou concreet brengt

The Brand Fundament geeft jou houvast om je merk professioneel te laten groeien. Zie het als een mooi moment om met een frisse blik naar je onderneming te kijken. Het geeft je een houvast om je merk professioneel te laten groeien. Biedt helderheid en focus om je merk verder uit te bouwen. Je eigenheid is weer gevangen waardoor je precies weet wat jou anders maakt dan anders. Je hebt een duidelijke boodschap naar buiten toe.

Daarnaast heb je een brand journal in handen waarin het fundament van je merk stijlvol is vastgelegd. Een gids die je richting geeft. Die je helpt keuzes te maken en je consistent laat zijn in alles wat je doet. Die je een duidelijke koers biedt voor de toekomst. Zo word je zichtbaar op een manier die echt bij je past.

Ik vond het lastig om uit te dragen wat ik nou precies doe en hoe dat verschilt ten opzichte van andere coaches. Het feit dat ik nu mijn positionering weer heel scherp heb waar vanuit ik mijn bedrijf kan presenteren, is heerlijk.

Nina van Empowered by Nina

Merkstrateeg met liefde
voor positioneren

Ik ben Imke, als ondernemer weet ik wat er bij komt kijken om je merk te laten groeien. Om jezelf goed te voelen bij elke stap die je zet. Want, wat is de volgende stap? Welke investering zal je doen? Wat als het zich niet terugverdient?

Elke volgende fase is spannend. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag. Om keuzes te maken tijdens de ontwikkeling of het bijsturen van je merk. Gun jezelf een krachtig merk dat onderscheidend en onvergetelijk is in je vakgebied.