Download

10 minuten audio voor on the go. Ontdek hoe JIJ gekozen blijft worden in een verzadigde markt.

Een van de meest gestelde vragen in mijn studio is hoe we onszelf nog kunnen onderscheiden ten opzichte van andere in tijden van verzadiging en oneindige keuzes. Ik merkte dat ik hierin jou ook graag op weg help.

In deze audio deel ik de 3 stappen hoe we in deze tijden als merk gekozen blijven worden. Hoe we de eerste keuze worden voor de mensen die wij het liefste helpen op het vlak waarin wij ze het beste kunnen helpen.

De audio is geschikt als je door wilt groeien naar een ongeƫvenaarde positie, je onderscheidend vermogen sterker kan of graag meer van de juiste klanten aan wilt trekken. Klik op de download, vul je gegevens in en ontvang gelijk de audio in je mail. Veel luisterplezier!

Super waardevolle tips. Hier heb ik echt iets aan.

Marloes van Moon Concept

Merkstrateeg met meer dan
8 jaar ervaring

Als positionering en merkstrateeg ben ik er om verheldering te bieden, zodat jouw merk kan groeien. Zo maak ik helder waar je voor staat, welke plek je in mag gaan nemen voor groei en hoe je vervolgens je identiteit op alle lagen strategisch en visueel openbaart. Zodat je een eigen ongeƫvenaarde positie in de markt inneemt en op dieper level connect met je ideale publiek.