Over mij

Merkstrateeg met meer dan
7 jaar ervaring

Hi, ik ben Imke Adolfs. Merkstrateeg met liefde voor positioneren. Al meer dan 7 jaar help ik merken groeien door te zorgen voor een sterke en unieke positionering.

Ik vind het geweldig om samen een persoonlijk en herkenbaar merk neer te zetten, waarmee jij als ondernemer onderscheidend bent in je vakgebied. Door richting te geven en keuzes te maken in het belang van je merk.


Ik ben er voor je om
de merkbeleving te optimaliseren.

Als merkstrateeg sta ik voor eenheid en eigenheid, om zo jou onderscheidend te laten zijn in je vakgebied. Door dicht bij jezelf te blijven. Een frisse blik doet wonderen om jouw eigenheid naar boven te krijgen. Mijn kracht is dat ik op basis van mijn ervaring snel de kern van je bedrijf weet te vangen. Die eigenheid gaan we optimaal benutten. Ik laat merken groeien vanuit een holistische aanpak. Dat houdt in voor dat alles wat een merk doet in lijn ligt met waar het merk voor staat.

Door te handelen vanuit kernwaarden en een hele heldere positionering. Om vervolgens alle facetten hierop aan te sluiten. Zo zorg je ervoor dat elk touchpoint waar je klant met je merk in contact komt, klopt. Dat ze de juiste beleving en boodschap meekrijgen. Geen losse flodders of ruis maar een kloppend geheel. Een sterke positie. Je bepaalt zelf namelijk hoe je merk ervaren wordt en hoe je in het koppie komt, maar vooral blijft hangen.

Imke heeft ons inzicht gegeven waar we staan, waar we naartoe willen en hoe we dat het beste kunnen uitdragen. Als je nog iemand zoekt die voor hetzelfde vraagstuk staat dan zou ik Imke aanbevelen, haar persoonlijke, professionele manier van werken overgoten met een vleugje humor heeft ons gebracht tot het resultaat waar we trots op zijn. Lamers & Visser 2.0

Lamers & Visser

Home Office

Naast het positioneren en realiseren van krachtige merken, ben ik gek van interieur en styling. Het was dan ook heerlijk om de ‘70 woning – waar ik met mijn vriend Frits en onze Franse bully Bobo woon – volledig te renoveren en te stylen. Net als in mijn werk komen de waardes eenvoud, eigenheid en eenheid terug in m’n interieur.

Een droom die dankzij ons nieuwe huis werkelijkheid werd, is het realiseren van een eigen home office. Op deze plek bouw ik aan de sterkste merken ooit.