Over mij

Creative Director die stap voor stap met je meegroeit

Hi, ik ben Imke Adolfs. Studio Founder en Brand Stylist. Met de studio help ik jou bij het visueel neerzetten van je merk. Ik groei stap voor stap met je mee of geef je de handvatten om het zelf te doen.

Ik vind het geweldig om samen een persoonlijk en herkenbaar merk neer te zetten, waarmee jij als ondernemer onderscheidend bent in je vakgebied. Door richting te geven en keuzes te maken in het belang van je merk.


Brengt eenheid en eigenheid in je merk
en zorgt dat het totaalbeeld klopt

Als brand stylist sta ik voor eenheid en eigenheid, om zo jou onderscheidend te laten zijn in je vakgebied. Door dicht bij jezelf te blijven. Een frisse blik doet wonderen om jouw eigenheid naar boven te krijgen. Mijn kracht is dat ik op basis van mijn ervaring snel de kern van je bedrijf weet te vangen. Die eigenheid gaan we optimaal benutten.

Ik zorg ervoor dat je gehele uitstraling past bij waar je voor staat. Dat doe ik vanuit een holistische aanpak. Holisme wil zeggen dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Het houdt in dat waar jij voor staat, wordt meegenomen bij alle keuzes die je maakt en tot uiting komt in alles wat je doet. Je bent consistent en helpt je jouw plek te claimen in een overprikkelde markt. Om zo als vanzelf in het hart en koppie van je ideale klant te komen en je bestaande publiek te behouden.

Imke weet écht tot de kern van je bedrijf door te dringen. Ze voelt aan wat je nodig hebt en kan dit helder communiceren, vanuit een bijzonder fijne rust.

Lisa Klaassen

Home Office

Naast het positioneren en realiseren van krachtige merken, ben ik gek van interieur en styling. Het was dan ook heerlijk om de ‘70 woning – waar ik met mijn vriend Frits en onze Franse bully Bobo woon – volledig te renoveren en te stylen. Net als in mijn werk komen de waardes eenvoud, eigenheid en eenheid terug in m’n interieur.

Een droom die dankzij ons nieuwe huis werkelijkheid werd, is het realiseren van een eigen home office: de brandboetiek. Op deze plek werk ik aan de mooiste merken!